Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Homemade BBQ sauce
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 2 garlic cloves
-
2
oz miso paste
of 2 oz fermented soybean paste (doenjang) -
1
oz Korean chili paste (gochujang)
of 1 oz red chili paste - 2 oz honey
- 2 tsp toasted sesame oil
Sous-Vide Pork Loin
- 2 oz yellow onions, cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp fresh ginger
-
2
oz Korean chili paste (gochujang)
of 2 oz red chili paste - 1 oz honey
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 28 oz pork tenderloin, cut into 2 pieces (approx. 4-5 in. long ea.)
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 2 tbsp vegetable oil
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 1 tsp sesame seeds, toasted
Serving
- 1 tbsp green onions, sliced in rounds (approx. ½ in.)
- 2 tsp sesame seeds, toasted
- 1 head butter lettuce, cleaned and leaves separated
- 5 garlic cloves, thinly sliced
- 5 fresh red chilies, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2323.3 kJ / 555.3 kcal
- Eiwitten
- 49.8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4u. 35min