Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 64 oz pork shoulder (approx. 1 roast 4 lb)
- 20 garlic cloves
- 2 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp cumin seeds
- 12 oz orange juice
- 6 oz lemon juice
- 8 oz extra virgin olive oil
Yeast Starter
- 4 oz water
- 2 ½ oz bread flour
- ½ tsp active dry yeast
Bread
- 6 oz water, plus extra to brush or spray
- 2 tsp sugar
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 ½ oz lard, plus extra to grease
- 15 oz bread flour, divided
- 2 tsp salt
Assembly
- 2 - 3 oz butter, melted, divided, to grill and brush
- 8 slices deli ham, smoked
- yellow mustard, to serve
- 8 slices Swiss cheese
- 8 oz dill pickles (approx. 2), thinly sliced, lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 11132.5 kJ / 2660.7 kcal
- Eiwitten
- 127.4 g
- Koolhydraten
- 121.5 g
- Vetten
- 183.3 g
- Verzadigd vet
- 61.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 4168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Artichoke Alfredo Sauce
45min
Chili Taco Dip
1 godz.
Bourbon Ginger Fizz
5min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 Std. 25 Min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 godz.
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 dk
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28 Std. 20 Min