Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 64 oz pork shoulder (approx. 1 roast 4 lb)
- 20 garlic cloves
- 2 tsp salt
- 1 tsp black peppercorns
- 1 tsp dried oregano
- ½ tsp cumin seeds
- 12 oz orange juice
- 6 oz lemon juice
- 8 oz extra virgin olive oil
Yeast Starter
- 4 oz water
- 2 ½ oz bread flour
- ½ tsp active dry yeast
Bread
- 6 oz water, plus extra to brush or spray
- 2 tsp sugar
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 ½ oz lard, plus extra to grease
- 15 oz bread flour, divided
- 2 tsp salt
Assembly
- 2 - 3 oz butter, melted, divided, to grill and brush
- 8 slices deli ham, smoked
- yellow mustard, to serve
- 8 slices Swiss cheese
- 8 oz dill pickles (approx. 2), thinly sliced, lengthwise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 11132.5 kJ / 2660.7 kcal
- Eiwitten
- 127.4 g
- Koolhydraten
- 121.5 g
- Vetten
- 183.3 g
- Verzadigd vet
- 61.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 4168.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Hamburger Buns with Stout Beer
3 Std.
Ruby Red Grapefruit Paloma
10 min
Cheesy Beer Sauce
30min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6ωρ. 45 λεπτ.
Texas Caviar
15 Min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Beef Barbacoa
2 godz.
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Chili Oil Noodles with Shrimp
30min
Chicken Enfrijoladas
50min
Jalapeño Popper Dip
1 godz. 10 min