Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut into pieces
- 640 g green tomatillos, halved
- 60 g white onion
- 1 garlic clove
- 30 g chipotle chillies, canned, in adobo sauce
- 1 tsp salt
-
450
g chicken breast fillets, skinless and boneless, cut lengthwise
of 450 g chicken tenderloin - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- vegetable oil, to fry
- 12 corn tortillas
- sour cream, any type, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2267.1 kJ / 541.9 kcal
- Eiwitten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 92.5 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 768.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
New England Clam Boil
55 dk
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 dk
Chicken Enchiladas
40min
Pico De Gallo
15min
Prawn Arrabbiata
30min
Layered Mexican Dip
25 Min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1h 10 min
Aji Verde Sauce
1h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Pozole Rojo
2h 5 min