Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pepitas, unsalted
- 60 g peanuts, dry-roasted, unsalted
- 85 g romaine lettuce, cut into pieces
- 140 g spinach leaves, fresh
- 1 green onion, green part only
- 3 sprigs cilantro, fresh, leaves only
- 2 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 1 serrano chilli, destemmed, deseeded
- 1 ½ tbsp salt, to taste
- 1 pinch ground cumin
- 2 garlic cloves
- 100 g onion, cut into pieces
- 395 g green tomatillos, cut in halves
- 30 g vegetable oil
- 395 g water
- 8 chicken legs, skinless, bone in
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.8 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1678.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Chocolate Hazelnut Ganache Phyllo Cups
1h
Matcha Nice Cream
35 min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Crunchy Seed Sticks with Bacon and Cheese
35 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3h
Lychee Sorbet with Vodka
8u. 15min
Double Peanut Cookies
30 min
Cheesecakes in jars
4h
Leftover Vegetable Hummus
10min