Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pepitas, unsalted
- 60 g peanuts, dry-roasted, unsalted
- 85 g romaine lettuce, cut into pieces
- 140 g spinach leaves, fresh
- 1 green onion, green part only
- 3 sprigs cilantro, fresh, leaves only
- 2 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 1 serrano chilli, destemmed, deseeded
- 1 ½ tbsp salt, to taste
- 1 pinch ground cumin
- 2 garlic cloves
- 100 g onion, cut into pieces
- 395 g green tomatillos, cut in halves
- 30 g vegetable oil
- 395 g water
- 8 chicken legs, skinless, bone in
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2251.8 kJ / 538.2 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1678.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Pink Barley Tabbouleh with Pistachios
40min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 Min
Banana Cream Pie with Wafer Crust (Metric)
1h 35 min
Lemongrass Lychee Splash
3h 20min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Potato cakes
45 Min
Seafood Quesadillas
2h
Indian mustard
15 min