Egg Salad in Crispy Easter Nests

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
12 pieces

Ingrediënten

Eggs
  • egg, large (65-70 g) cold
    6
  • water to fill to 1 litre mark
Easter Nests
  • butter, unsalted to grease
  • all purpose white flour
    255 g
  • olive oil
    30 g
  • water
    115 g
  • salt
    ½ tsp
  • all purpose white flour for flouring
Egg Salad
  • parsley, fresh leaves only
    2 sprigs
  • shallot
    15 g
  • sour cream, any type
    30 g
  • mustard
    2 tsp
  • mayonnaise
    2 tsp
  • vinegar
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • black pepper, ground
    2 pinches
  • chive, fresh (optioneel) to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Natrium 254.6 mg
Eiwitten 6.6 g
Calorieën 678.8 kJ / 162.2 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...