Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g extra virgin olive oil, divided
- 225 g onions, quartered
- 30 g butter, unsalted, plus 1 heaping tbsp, room temperature
-
8
chicken thighs, skin on, bone in
of 1 chicken - 225 g bacon, unsmoked, in pieces (5 cm)
- 225 g carrots, peeled, in rounds (2 cm)
- 225 g cremini mushrooms, trimmed, halved or quartered, if large
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 1 bottle red wine (725 ml)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 bay leaves, dried
- 1 tbsp all-purpose flour
- 15 g parsley, fresh, chopped
-
mashed potato, to serve
of pasta, any type, cooked, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3088 kJ / 738 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 623 mg
Alternatieve recepten
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2h 15min
Sweet and Sour Pork
35min
Sichuan spaghetti
50min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5)
2h
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1h 5min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Beef Bourguignon
1h 30min
Rolled Frittata
55min