Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
of 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
of 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12u. 45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Cheesy Beer Sauce
30 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50 min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Three course meal for two in 30 minutes
1h 15min
Penne pasta with tuna
35 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min