Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1010 g water, divided
- 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
- 225 g butter, unsalted, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
-
30
g cilantro, fresh
of 30 g parsley leaves, fresh - 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 285 g rice, white, type jasmine
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
-
340
g asparagus, trimmed
of 340 g broccoli florets - 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3778 kJ / 903 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 32 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Artichokes Romana
50min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15 min.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Menu with ginger-pea soup, lemon salmon, broccoli and potatoes
45min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min