Pork Tenderloin with Cherry Sauce

Pork Tenderloin with Cherry Sauce

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • garlic clove
    1
  • shallots in pieces
    30 g
  • water
    225 g
  • balsamic vinegar
    1 tsp
  • butter, unsalted (from cows' milk)
    15 g
  • salt divided
    ½ tsp
  • black pepper, ground divided
    ¼ tsp
  • cherry jam
    60 g
  • spring carrot peeled, halved lengthwise
    340 g
  • pork tenderloin
    450 g
  • all purpose white flour
    1 tbsp
  • cherry (optioneel) pitted, halved, to garnish
  • parsley, fresh to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 17.9 g
Calorieën 1189.9 kJ / 284.4 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 28.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...