Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g apple juice, any kind
- 100 g golden brown sugar
- 25 g ginger, fresh, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 20 g lime juice
- 2 tsp sea salt
- 2 tsp cider vinegar
- ¼ tsp cardamom, ground
- ½ tsp black peppercorn
- ½ tsp fennel seed, dried, (optional)
- ½ tsp chili, dried, flake
- ½ tsp ground mustard powder
- 1 tbsp apple compote
- 3 garlic clove
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 1200 g pork spare rib
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Hot Crab Dip
35min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Crab Briks
35min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Coq au Vin
1h 40min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min