Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1245 mg
Alternatieve recepten
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 Std. 30 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Roast Potatoes (Betty) Metric
1 Std. 15 Min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min