Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1245 mg
Alternatieve recepten
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 Std. 15 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Green Chillies With Pork Belly
25 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 Std. 25 Min
Ginger Pork
25 min
Honey Garlic BBQ Pork Ribs
3h 40min