Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions, trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh, peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless, thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion, to brush grill
of vegetable oil, to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy, halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2192 kJ / 524 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1245 mg
Alternatieve recepten
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45min
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Tonkatsu with coleslaw, wasabi and dill dressing, potato wedges
50min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Avocado Butter
10 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Asian Stir Fry with Noodles (Metric)
1h 5min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min