
Compatibele versies
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 6 green onions trimmed, cut into pieces, plus extra to garnish
- 3 garlic cloves
- 30 g ginger, fresh peeled
- 115 g orange juice
- 85 g soy sauce
- 60 g sesame oil
- 30 g Korean chilli paste (gochujang)
- 2 tbsp brown sugar
- ¼ tsp black pepper, ground
- 4 pork chops, boneless thick cut (approx. 2 cm/1 in.)
Spicy Rice
- 995 g water
- 170 g white long-grain rice
-
onion to brush grill
of vegetable oil to grease
Pork Chops and Steamed Bok Choy
- 570 g baby bok choy halved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 524 kcal / 2192 kJ
- Eiwitten
- 47 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 1245 mg