Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g bison, boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided
- 150 g pork fat, from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided
- Voeding
- per 450 g
- Calorieën
- 6018.7 kJ / 1438.5 kcal
- Eiwitten
- 113 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 107.6 g
- Verzadigd vet
- 37.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 313.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2 godz.
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Creamed Spinach
30min
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50min
Green coloured eggs
55 min
Mini Bacon and Egg Souffles
20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Loaded Potato Soup
30min