Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
2 ¼
tsp active dry yeast
of 15 g fresh yeast, crumbled - 1665 g water, divided, plus extra to sprinkle
- 550 g bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- 1 tsp Rustic Bread Spice Mix (see Tip) (optioneel)
- neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower, to grease
- 60 g vinegar
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 765.2 kJ / 182.9 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 36.4 g
- Vetten
- 0.9 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 394.6 mg
Alternatieve recepten
Rustic Spice Mix for Bread
5 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4 Std. 40 Min
Baguettes
3h 45 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Baguettes
3h 45 min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Basic bread dough
5 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Wonderful White Bread
5h
Simple Mixing Bread
3h 20 min
Artisan Bread (Betty)
4h 35min