Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Shortcrust Pastry
- 2 oz sugar
- 1 lemon
- 4 ½ oz unsalted butter, softened, in pieces
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 vanilla bean pod, seeds only
- 1 - 2 pinches salt
- 9 oz all-purpose flour
Custard Cream
- 18 oz whole milk
- 5 egg yolks, from large eggs
- 3 ½ oz sugar
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 2 tsp corn starch
- 1 pinch salt
- 9 oz strawberries, sliced lengthways
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1483 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 111 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20 min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
New York Black and White Cookies
1 godz. 15 min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Apricot and Caramel Carrot Cake
3 Std. 10 Min
Summer Berry Pudding
24h
Hawaiian Mochi Cake
1h 45min
Country Peach and Custard Pie
1h 50min
Banana Liqueur Pudding
6 Std.
Parker Rolls
2 godz. 20 min
Chocolate Pudding
1h 20min
Aloha Carrot Cake
1h 20min