Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 10 oz vegetable oil, plus extra to grease
- 4 large eggs (separated)
- 4 oz whole pecans, plus extra to garnish
- 5 oz soft dried apricots
- 16 oz carrots, in pieces
- 14 oz brown sugar
- 10 oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- 2 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground allspice
Compote
- 5 oz soft dried apricots
- 1 oz rum
- 10 oz water
- 1 oz honey
Caramel
- 12 oz evaporated milk
- 14 oz sweetened condensed milk
Cream Cheese Frosting
- 8 oz cream cheese, diced, room temperature
- 10 - 12 oz confectioners sugar, to taste
- 4 oz unsalted butter, diced, room temperature
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Strawberry Custard Tart
2 godz.
Brioche
8h
Herb Leek Phyllo Triangles
1h 20 min
Orange Curd Tart
1h 20 min
Blueberry Coffee Cake
1h
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25min
Cranberry Almond Cookies
1h 20 min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 godz. 45 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min
Steamed Carrot Cake
1 Std. 35 Min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 godz.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.