Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 10 oz vegetable oil, plus extra to grease
- 4 large eggs (separated)
- 4 oz whole pecans, plus extra to garnish
- 5 oz soft dried apricots
- 16 oz carrots, in pieces
- 14 oz brown sugar
- 10 oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- 2 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground allspice
Compote
- 5 oz soft dried apricots
- 1 oz rum
- 10 oz water
- 1 oz honey
Caramel
- 12 oz evaporated milk
- 14 oz sweetened condensed milk
Cream Cheese Frosting
- 8 oz cream cheese, diced, room temperature
- 10 - 12 oz confectioners sugar, to taste
- 4 oz unsalted butter, diced, room temperature
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 4012 kJ / 959 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 121 g
- Vetten
- 50 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 672 mg
Alternatieve recepten
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Aloha Carrot Cake
1h 20min
Nectarine Tart with Frangipane
1 Std.
Blueberry Bundt Coffee Cake
1 Std. 45 Min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Bananas Foster Bread Pudding
1hod. 50min
Banana Bread Maui
1 Std.
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Pretzel Bread
2h
Steamed Carrot Cake
1 Std. 35 Min
Gingerbread Bundt Cake
1hod. 40min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h