Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 orange
- 4 oz all-purpose flour
- ½ oz sugar
- 1 pinch salt
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz ice cold water
Orange Curd
- 3 large eggs
- 5 oz freshly squeezed orange juice
- 5 oz sugar
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 pinch salt
- candied orange slices, to garnish
- fresh mint leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 12854.6 kJ / 3072.3 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 277 g
- Vetten
- 205 g
- Verzadigd vet
- 123.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 615.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1hod.
Maple Cream Custard
20min
Chocolate Budino (Matthew Kenney)
5 Std.
Gingerbread Bundt Cake
1h 40min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Brioche Creamed Corn
1hod. 10min
Lemon Curd
20min
Strawberry Mousse Waffle Cones
1hod. 30min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 Min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40 Min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1hod. 5min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min