Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 1 orange
- 4 oz all-purpose flour
- ½ oz sugar
- 1 pinch salt
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 oz ice cold water
Orange Curd
- 3 large eggs
- 5 oz freshly squeezed orange juice
- 5 oz sugar
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 pinch salt
- candied orange slices, to garnish
- fresh mint leaves, to garnish (optioneel)
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 12854.6 kJ / 3072.3 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 277 g
- Vetten
- 205 g
- Verzadigd vet
- 123.1 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 615.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
New Orleans Style Cheesecake
6h 5min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Sticky Buns
3h 45 min
Challah
3h 10min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Cheddar and Walnut Scones with Onion Jam
1h 45min
Chocolate Babka
3h
Sufganiyot
2 godz. 30 min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Fruit, Date and Nut Chop
5 min