Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g extra virgin olive oil
- 30 g all-purpose flour
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- 1 pinch ground dried turmeric
- 680 g chicken stock
- 30 g lemon juice
- 15 g honey
- 225 g rice, white, long-grain
- 1 lemon, sliced (6 mm rounds)
- 4 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 170 g ea.)
- 225 g broccoli florets
- fresh parsley chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2374.2 kJ / 567.5 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 51.2 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 915.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Pas d’évaluation
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 Std.
Pulled Pork Burgers
4u. 50min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5u. 45min
Pasta alla Nerano
40min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 Std. 30 Min