Mushroom Fettuccini

Mushroom Fettuccini

4.7 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cubed
    85 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    30 g
  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • garlic clove
    1
  • shiitake mushroom, fresh sliced
    285 g
  • vegetable broth
    170 g
  • butter, unsalted in pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil divided
    45 g
  • salt divided, plus extra to season, to taste
    1 teaspoon
  • black pepper, ground plus extra to season, to taste
    ¼ teaspoon
  • water
    1275 g
  • pasta, dried, type fettuccine
    285 g
  • truffle oil white, to taste
    30 - 60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 9350.3 mg
Eiwitten 19.2 g
Calorieën 2891.5 kJ / 691.1 kcal
Vetten 41.6 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 62.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...