Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
- 28 oz water
- 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 12 ½ - 16 oz macaroni
- 14 oz milk
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1 Std.
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 Min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Creamy Pasta with Peas
25min
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Alpine Macaroni
45 Min
Pasta Primavera
50 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Macaroni and Cheese
35 Min