Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (½ in.)
- 7 oz cheddar cheese, cut into pieces (½ in.)
- 28 oz water
- 14 oz butternut squash, diced (½ in.)
- 12 ½ - 16 oz macaroni
- 14 oz milk
- 1 oz unsalted butter
- ½ tsp salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 oz all-purpose flour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2255 kJ / 539 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Summer Squash Flatbread
50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Cornbread Pie
1h 25min
Blackened Fish Burger
55min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Mac and Cheese Muffins
1h 5min