Apparaten en accessoires
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 9u.
8 portions
Ingrediënten
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
1208 kJ /
289 kcal
Vetten
18 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Hot Fudge Sauce
1u. 20min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Lemon Sorbet
8u. 30min
Whipped Cream
10min
Grated Parmesan Cheese
5min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9u. 35min
Twice Baked Cheese Soufflés
1u. 25min
Classic Zabaglione
15min
Caramel Toffees
2u.
Meringue Ghosts
12u. 25min