Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 oz dark chocolate (70% cacao), pieces or chips
- 3 ½ oz double cream
- 1 oz golden syrup
- ½ oz unsalted butter
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 632.8 kJ / 151.2 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 20.2 mg
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Chocolate Sauce
10 min
Buttercream Frosting
5min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Marshmallows
2 Std.
Meringue Ghosts
12h 25min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min