Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Turkey Breast
3 Std.
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Layered patties and vegetables with bell pepper sauce
Keine Bewertungen