Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Beef Cheeks
- 25 oz beef cheeks, cut into 4 slices (approx. 1 in. thick)
- 14 oz beer, unfiltered
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 oz celery, cut into pieces
- 1 ½ oz carrots, cut into pieces
- 2 oz yellow onions, halved
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Parmesan Mashed Potatoes
- 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 2 oz extra virgin olive oil
- 5 ½ oz fresh spinach leaves, squeezed to fit mixing bowl
- 35 oz russet potatoes, peeled, cut into pieces (½ in.)
- 10 oz water, plus 1 tbsp
- 1 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 1 tbsp corn starch
- 2 oz unsalted butter, divided
- 1 tbsp Dijon mustard
- 2 - 3 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2867.1 kJ / 685.3 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 29.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 1332 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Pastrami
22h 30 min
Slow cooked Pears in Red Wine
Geen beoordelingen
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Homemade Malted Milk Powders
5min
Cheesy Mac with "Velvety" Cheese
4 godz. 40 min
Sous-Vide Osso Buco
12 godz. 40 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
45min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4h