Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g unsalted butter
- 100 g onion, cut into quarters
- 100 g celeriac, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g parsnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 130 g turnip, cut into pieces (2-3 cm)
- 25 g plain flour
- 20 g dried bush tomatoes (optional)
- ¼ tsp ground lemon myrtle
- ¼ tsp ground saltbush
- ¼ tsp ground sea parsley
- ¼ tsp bush tomato powder
- ¼ tsp ground pepperleaf
- ¼ tsp ground wattleseed
- 30 g tomato paste
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 50 g red wine
- 250 g water
- 500 g emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.7 kJ / 362.8 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 234 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Golden syrup butter
10min
Fish Stock
Geen beoordelingen
Apple tart (Thermomix® Cutter)
1h
Placki (Thermomix® Cutter)
35 min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2h 15min
Veal sweetbreads with creamy white wine sauce
3h 30min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Pistachio Butter
15 min
Mini apple crumble cakes
1h 15min
Cream of mushroom soup
20 min
Ghost meringues
12 Std. 25 Min