Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 141 mg
Alternatieve recepten
Dumpling wrappers
1h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1h
Asparagus and saffron risotto
35min
Pumpkin tahini smash
40min