Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 141 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Blueberry Jam
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Rye seed loaf
28h 10min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10min