Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 13.5 g
- Koolhydraten
- 49.8 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 6.5 g
- Natrium
- 141 mg
Alternatieve recepten
Warm satay bowl
1h 10 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 Std.
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Lupin, corn and tomato muffins with basil yoghurt (Diabetes)
45 min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Pasta e fagioli
26h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.