Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.2 6 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • dried porcini mushrooms
    20 g
  • boiling water to soak
    500 g
  • doongara rice brown (see Tips)
    260 g
  • warm water to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh oyster mushrooms thinly sliced
    100 g
  • fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • ground black pepper to taste
  • lemon juice to serve
    1 tsp
  • pecorino cheese grated
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 141 mg
Eiwitten 13.5 g
Calorieën 1517.5 kJ / 362.5 kcal
Vetten 10 g
Vezels 6.5 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 49.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...