Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Mushroom brown rice risotto (Diabetes)

3.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g dried porcini mushrooms
  • 500 g boiling water, to soak
  • 260 g doongara rice, brown (see Tips)
  • warm water, to soak
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
  • 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
  • 200 g water
  • 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • ground black pepper, to taste
  • 1 tsp lemon juice, to serve
  • 50 g pecorino cheese, grated

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1517.5 kJ / 362.5 kcal
Eiwitten
13.5 g
Koolhydraten
49.8 g
Vetten
10 g
Verzadigd vet
3.3 g
Vezels
6.5 g
Natrium
141 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten