Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g red cabbage, thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube
- 70 g radishes, trimmed
- 1 Lebanese cucumber, trimmed
- 2 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, peeled
- 80 g freshly squeezed lime juice
- 60 g gluten free soy sauce, reduced-salt
- 10 g sesame oil
- 10 g extra virgin olive oil
- 135 g doongara rice, brown
- 1000 g water
- 200 g frozen shelled edamame beans, thawed
- 4 eggs
- 80 g fresh baby spinach leaves
- 250 g avocado (approx. 1 medium), thinly sliced
- 1 tbsp black sesame seeds
- 1 fresh long red chilli, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.5 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 677.5 mg
Alternatieve recepten
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Mixed grain risotto
1h 25min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min