Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)

3.6 29 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • button mushrooms
    400 g
  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    20 g
  • fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped
    300 g
  • onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    2 tsp
  • ricotta
    200 g
  • canned diced tomatoes no-added salt
    400 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tips)
    2 tsp
  • water
    60 g
  • fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
    4
  • mozzarella grated
    50 g
  • fresh basil leaves only, to garnish

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 355 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1457.5 kJ / 347.5 kcal
Vetten 17.3 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 27.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...