Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (optioneel)
- 1 - 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Focaccia with Onions (TM5 Metric)
1 godz. 30 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Focaccia with Rosemary and Honey
1 godz. 10 min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Mantou Buns with Butternut Squash Soup (TM6 Metric)
55min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Caramelized Red Onion Chutney
24 Std.
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min