Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless, 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves, cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa), cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears, cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (optioneel)
- 1 - 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2541.8 kJ / 607.5 kcal
- Eiwitten
- 43.3 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 33.8 g
- Verzadigd vet
- 14.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 485.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Chicken Stock Paste
45 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 Std. 5 Min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 Std. 50 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
1 godz. 45 min
Sous-vide Steak
1h 30min