Apparaten en accessoires
Veal fillet with mirabelle plums
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
4 portions
Ingrediënten
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
honey25 g
-
soy sauce20 g
-
five-spice powder1 tsp
-
veal tenderloin800 g
-
olive oil10 g
-
unsalted butter20 g
-
salt2 pinches
-
ground pepper2 pinches
-
fresh thyme1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
water500 g
-
mirabelle plums600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
59 g
Calorieën
1921 kJ /
455 kcal
Vetten
13 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Placki
40min
Aperol spritz sorbet
Geen beoordelingen
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Octopus and Potato Salad
40min
Tuna-stuffed Tomatoes
35min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1u. 45min
Salmon Tartare
25min
Natillas
1u.
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2u.
Potato and vegetable purée
45min
Mussels in spicy tomato sauce
45min