Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 25 g honey
- 20 g soy sauce
- 1 tsp five-spice powder
- 800 g veal tenderloin
- 10 g olive oil
- 20 g unsalted butter
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- 1 sprig fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 500 g water
- 600 g mirabelle plums
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1921 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15 min.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Shrimp and Crab Stack
25min
Tuna mousse
10 min
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 godz. 30 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Potato goulash
1 godz.
Cream of red pepper and ginger soup
50 min
Strawberry jam
1h 5min
Steak au Poivre
20min
Meatballs in Spanish sauce
55 min
Green beans with tomato and parsley
55 min