Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g lemon juice, freshly squeezed
- 25 g honey
- 20 g soy sauce
- 1 tsp five-spice powder
- 800 g veal tenderloin
- 10 g olive oil
- 20 g unsalted butter
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground pepper
- 1 sprig fresh thyme
- 1 fresh bay leaf
- 500 g water
- 600 g mirabelle plums
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1921 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pigs in Blankets with Black Garlic Ketchup
3 godz. 45 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Keine Bewertungen
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 min
Acadian Chicken Fricot
1h 30 min
Cheese mousse
10 min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5 min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min