Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g red peppers, cut into large pieces
- 280 g yellow peppers, cut into large pieces
- 220 g green peppers, cut into large pieces
- 250 g liquid fish stock
- 30 g lemon juice, freshly squeezed (1 lemon)
- 300 g couscous
- 2 tbsp olive oil
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch freshly ground black pepper, adjust to taste
- 350 g water
- 600 g red mullet fillets (approx. 18-20 fillets) (see tip)
- 15 g fresh coriander, finely chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Asparagus cream soup
30 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Creamy courgette soup
25 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1 godz.
Chickpea soup with spinach
40min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 min
Orange couscous with steamed salmon
35 min
Quinoa Salad
35 min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 min
Pizza with Courgettes
2 godz. 40 min