Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g plum tomatoes, ripe, cut into halves
- 50 g green peppers
- 40 g onions
- 70 g cucumber, partially peeled
- 1 garlic clove
- 30 g vinegar
- 1 tsp salt
- 50 - 100 g extra virgin olive oil
- 8 ice cubes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 616 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
1h 15 min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min.
Gazpacho
1h 15 min.
Salmon tartare
10 min
Pea Gazpacho
4h 15min
Taramasalata
15min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30 min.
Natillas
1h
Salmorejo
10 min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30 min.
Gazpacho
1h 15 min.