Apparaten en accessoires
Salmorejo
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 10min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil (see Tips)150 g
-
hard-boiled eggs (see Tips)4
-
Serrano ham cut into pieces (2 cm - see Tips)100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut into quarters1000 g
-
sea salt1 tsp
-
day old bread roughly torn150 g
-
sherry vinegar to taste30 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
454 mg
Eiwitten
13.5 g
Calorieën
1727.3 kJ /
411.3 kcal
Vetten
32.2 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
6 g
Koolhydraten
16.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A few ingredients
20 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Pisco Sour
10min
Party popcorn
1u.
Salmorejo
30min
Vegetarian Tacos
Geen beoordelingen
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1u. 50min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15u.
Chocolate Fondue
15min
Taramasalata
15min
Veal stew (Blanquette de veau)
1u. 5min
Gazpacho
1u. 15min
Salmorejo
10min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7u. 10min