Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.8 mg
Alternatieve recepten
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Sparkling white sangria punch
24 Std. 30 Min
Ube Coffee
10 Min
Warm wasabi potato salad
30min
Angolan fish stew (Calulu)
50 Min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 Min
Tropical smoothie bowl
20 Min
Seared steak and rocket salad
20 Min
Lime and chilli corn
40 Min