Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.8 mg
Alternatieve recepten
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3j 40 menit
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Barbecued pork ribs
28 godz. 10 min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Spicy Honey
10 min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1 godz.
Emu Stew (Mark Olive)
25min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 godz. 30 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Pork and porcini roulade
5h 15min
Natillas
1 godz.