Apparaten en accessoires
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 portions
Ingrediënten
Pastry
-
light olive oil100 g
-
plain flour plus extra to dust500 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 pinches
-
water200 g
Filling
-
turkey cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)400 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
red capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (5 cm)100 g
-
smoked paprika1 tsp
-
tomato paste40 g
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Assembly
-
plain flour to dust
-
egg lightly beaten to glaze1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
537.2 mg
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
2493 kJ /
595.9 kcal
Vetten
24.2 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
4.2 g
Koolhydraten
71.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fish Tacos
45 min.
Chicken Enfrijoladas
50 min.
Butter Buns with Lobster Seafood Salad
2h 20 min.
Tuna Avocado Bowl
50 min.
Cauliflower Tacos Al Pastor
1h 10 min.
Tuna Poke Nachos
30 min.
Planked Amaretto peaches with ricotta
1h 30 min.
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30 min.
Barbecue Butter
15 min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min.
Pollo Pibil
1h 30 min.
Thai chicken wraps
40 min.