Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g light olive oil
- 500 g plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp baking powder
- 2 pinches sea salt
- 200 g water
Filling
- 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
- 1 tsp smoked paprika
- 40 g tomato paste
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Assembly
- plain flour, to dust
- 1 egg, lightly beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2654.7 kJ / 632.1 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 71.2 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1082.8 mg
Alternatieve recepten
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Pisco Sour
10min
Whole Chicken with Ratatouille
1h
Apples with cider sabayon sauce
40min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Pisco Sour
10min
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Koshari stew
45 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45 min
Turrón
Geen beoordelingen