Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
of 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
of 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
of 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 324.3 mg
Alternatieve recepten
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Guacamole
5 min
Chunky Guacamole
10 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Waldorf Salad
15min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Chopped Asian Salad
20 min