Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
of 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
Salad
- 6 oz radicchio, cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin, toasted, chopped
of 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese, crumbled
of 4 oz feta cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507.8 kJ / 360.4 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 324.3 mg
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Southern Coleslaw
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Margarita
10min
Pico De Gallo
15min
Tzatziki
20 min
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Texas White Bean Salad
15min
Chicken Fajita Soup
50min
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10min
Spinach and Artichoke Dip
20 min