
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vinaigrette
- 5 oz avocado oil
- 2 oz water
-
2 ½
oz balsamic vinegar
of 2 ½ oz apple cider vinegar - ½ oz Dijon mustard
- ½ heaping tsp Italian seasoning
- ½ tsp salt to taste
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
Salad
- 6 oz radicchio cored, cut into quarters, divided
- 20 oz water
- 16 oz fresh green beans trimmed
- ice water
-
2
oz hazelnuts, without skin toasted, chopped
of 2 oz slivered almonds -
4
oz chèvre cheese crumbled
of 4 oz feta cheese crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 360.4 kcal / 1507.8 kJ
- Eiwitten
- 6.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vezels
- 3.5 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Natrium
- 324.3 mg