Compatibele versies
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
of 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
of 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1444.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Turkey Taco Bowl
1 Std.
Shrimp Orzo with Peas
30 Min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 Min
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
40 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 Min
Avocado Tuna Salad
5 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 Min