Compatibele versies
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
of 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
of 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1444.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Chicken and Apple Salad
30 min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts (TM5/6 Metric)
10 dk
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 dk
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10 dk
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5min