Compatibele versies
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp dried oregano
- 12 oz roasted red peppers, drained
- 2 oz extra virgin olive oil
-
2
oz rice wine vinegar
of 2 oz white wine vinegar - 1 tsp honey
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 6 oz Persian cucumber
- 4 oz red onions, cut into wedges
- 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
- 32 oz water
-
4
oz pitted black olives
of 4 oz Kalamata olives, pitted - 15 oz chickpeas, drained and rinsed
- 4 oz cherry tomatoes, halved
- 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
- 8 oz feta cheese, crumbled
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650 kJ / 394.4 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1444.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Southwest Quinoa
40 min
Chopped Asian Salad
20 min