Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions, cut into wedges
- 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves, to garnish
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1728 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 31.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 5.8 g
- Natrium
- 216.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Broccoli Red Lentil Soup
25 Min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Green Goddess Salad
10min
Kale Chips
40 min
Lentil Salad
35 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min