
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Walnut Arugula Pesto
- 3 oz walnuts
- 5 oz vegan Parmesan cheese cut into pieces
- 2 oz extra virgin olive oil
- 3 oz baby arugula
- 3 oz fresh baby spinach
- 1 oz lemon juice
- ¼ tsp salt to taste
Roasted Vegetables
- 4 ½ oz red beets peeled and cut into wedges
- 6 oz red onions cut into wedges
- 10 oz butternut squash peeled, cubed (2 in.)
- 10 oz kabocha squash cubed (2 in.)
- 12 oz sweet potatoes peeled and cubed (1 in.)
- 3 oz extra virgin olive oil divided
- 15 oz cabbage sliced (1 in.)
- fresh parsley leaves to garnish
- fresh thyme to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 413 kcal / 1728 kJ
- Eiwitten
- 9.1 g
- Vetten
- 31.4 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vezels
- 5.8 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Natrium
- 216.2 mg