Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto

4.8 (32 beoordelingen)

Ingrediënten

Walnut Arugula Pesto

  • 3 oz walnuts
  • 5 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 3 oz baby arugula
  • 3 oz fresh baby spinach
  • 1 oz lemon juice
  • ¼ tsp salt, to taste

Roasted Vegetables

  • 4 ½ oz red beets, peeled and cut into wedges
  • 6 oz red onions, cut into wedges
  • 10 oz butternut squash, peeled, cubed (2 in.)
  • 10 oz kabocha squash, cubed (2 in.)
  • 12 oz sweet potatoes, peeled and cubed (1 in.)
  • 3 oz extra virgin olive oil, divided
  • 15 oz cabbage, sliced (1 in.)
  • fresh parsley leaves, to garnish
  • fresh thyme, to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1728 kJ / 413 kcal
Eiwitten
9.1 g
Koolhydraten
29 g
Vetten
31.4 g
Verzadigd vet
3.4 g
Vezels
5.8 g
Natrium
216.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten