Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Green Goddess Dressing
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz walnut pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh basil leaves
- 1 oz spinach leaves, fresh
- 4 oz lemon juice, freshly squeezed
- 1 oz rice wine vinegar
- 2 oz olive oil
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
Fennel Salad
- 12 oz fennel bulbs, cut into pieces
- ½ oz fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 8 oz Lebanese cucumber, cut into pieces (2 in.)
- 7 oz green apple, quartered
- 5 oz green onions, (approx. 2 bunches)
-
8
oz fresh green peas, cooked
of 8 oz frozen peas, cooked - 5 oz walnut pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1118.9 kJ / 267.4 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 14.6 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 433.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 min
Chili Oil Noodles
30 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Fish Tacos
45 min
Lentil Salad
35 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Creamy Broccoli Salad
10min
Turkey Taco Bowl
1h
Chopped Asian Salad
20min