Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
16
oz zucchini (approx. 3 medium)
of 16 oz yellow squash (approx. 2 medium) - ½ oz dried porcini mushrooms
- 6 oz water, divided
- 20 oz fresh mixed mushrooms, (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided
- 3 - 5 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 1 tbsp to sauté
- 2 tbsp tamari sauce
- grated Parmesan cheese, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 683.3 kJ / 163.3 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 521.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1小时 15 分钟
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min