Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dressing
- 1 garlic clove
- ¼ bunch cilantro leaves
- 3 green onions, trimmed, cut into pieces
- 4 oz sour cream
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz lime juice
- ½ tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper
Quinoa and Shrimp
- 7 oz quinoa
- 35 oz water
- 1 tsp salt, divided, to taste
- 24 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp paprika
- ½ tsp ground cumin, to taste
- ½ tsp chili powder, to taste
- ¼ tsp ground cayenne pepper, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 12 oz fresh corn kernels (from approx. 2 ears of corn)
- 10 oz salad greens, divided
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 1 English cucumber, thinly sliced or diced
- 1 avocado, diced
- 3 - 4 tbsp pumpkin seeds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3181.5 kJ / 760.4 kcal
- Eiwitten
- 39.4 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 1891.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 Min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min