
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 sprigs fresh cilantro leaves only, plus extra to garnish
- 21 oz red bell peppers roasted, peeled and seeded, divided (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 oz tahini
- 1 tbsp ground smoked paprika
- 14 oz chicken breast fillet cut into 8 pieces
- 28 oz water
- 2 tsp vegetable stock paste salt-free (see Tip)
- 7 oz white quinoa rinsed and drained
- 9 oz pattypan squash cut into halves
- 4 tsp extra virgin olive oil divided
- ground black pepper to season, to taste
- 2 tbsp lemon juice
- 1 baby romaine lettuce head, loose-leaf (approx. 3 oz), leaves separated
- 2 tbsp almonds roasted and chopped
- lemon cut into wedges, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 492.5 kcal / 2062.5 kJ
- Eiwitten
- 36 g
- Vetten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vezels
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Natrium
- 63.8 mg