Stuffed Chicken with Peanut Pipián

Stuffed Chicken with Peanut Pipián

4.3 9 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

Stuffed Chicken Breasts
  • fresh epazote leaves only (approx. 0.5 oz)
    1 bunch
  • Oaxaca cheese cut into pieces
    7 oz
  • Manchego cheese cut into pieces
    7 oz
  • chicken breasts, skinless, boneless butterflied and thinly pounded
    6
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • zucchini trimmed, cut into sticks
    7 oz
Peanut Pipián Sauce
  • tomatillos husk removed, washed and quartered
    19 ½ oz
  • serrano chilies destemmed
    2
  • white onion cut into pieces
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • unsalted dry-roasted peanuts
    5 ½ oz
  • toasted sesame seeds
    1 oz
  • cilantro leaves
    1 oz
  • parsley leaves
    1 oz
  • fresh epazote leaves
    1 oz
  • water
    14 oz
  • vegetable oil
    ½ oz
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    ½ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 61 g
Calorieën 2734 kJ / 651 kcal
Vetten 39 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...