Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 oz all-purpose flour
- 3 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only, plus 3-4 sprigs extra, to garnish
- ½ tsp paprika
- ½ tsp salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season
- ¼ tsp dried chili flakes (optioneel)
- 19 oz chicken stock
- 6 oz orange juice
- 1 ½ oz Dijon mustard
- 6 oz long-grain white rice
- 4 chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)
- 2 tbsp orange marmalade, to brush (optioneel)
- ½ tsp dried Italian seasoning
- 1 orange, sliced
- fresh parsley leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 963 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1 Std. 5 Min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Mushroom Fettuccini
40 min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Scampi
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min