Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
7
oz panela cheese (Mexican fresh cheese), in pieces
of 7 oz feta cheese, in pieces - 10 ½ oz onions, quartered
- 1 oz vegetable oil
- 10 oz tomatoes, quartered
-
2
heaping tsp homemade chicken stock paste
of 2 chicken stock cubes - 36 oz boneless, skinless chicken breast, in pieces (1¼ in.-1½ in.)
-
1
oz piloncillo, in pieces (see Tip)
of 1 oz brown sugar - 1 - 3 oz canned chipotle chilies (in adobo sauce)
- 2 dried bay leaves
-
18
Mexican tostadas
of 18 taco shells - 8 oz sour cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2766 kJ / 661 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1261 mg
Alternatieve recepten
Chicken Fajita Soup
50 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Chicken Enchiladas
40 min
Tortilla Soup
25 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Carnitas
50 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Beef Barbacoa
2h
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Pollo Pibil
1h 30min
Picadillo (Texas Hash)
40 min