Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prepping Husks and Filling
- 10 - 15 dried corn husks (see Tip)
- cold water, to rinse
- boiling water, to soak
- 3 poblano chilies
- vegetable oil, to coat
- 10 oz Oaxaca cheese
Salsa Verde
- 13 oz green tomatillos, husks removed, quartered
- 4 oz white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 serrano chili, stem removed
- ½ oz fresh cilantro, leaves only
- 5 fresh epazote leaves
- ¾ tsp salt
- 1 canned chipotle chili
Masa
- 3 oz vegetable shortening, in pieces
- 14 oz masa harina
- 1 ¾ tsp salt
- 1 ½ tsp baking powder
- 17 - 22 oz water, divided
Tamales
- 60 oz water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 3343.9 kJ / 799.2 kcal
- Eiwitten
- 22.4 g
- Koolhydraten
- 128.9 g
- Vetten
- 24.3 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 978.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de Pollo (TM6)
40 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Refried Beans
4h 10min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Pan de Muerto
4h
Horchata "Coconut Water"
5 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min
Homemade Lemonade
10 Min
Eggcellent Caeser Dressing
10 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min