Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz Roma tomato, cut into pieces
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 4 garlic cloves, with skin on
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp allspice berries
- ¼ tsp whole black peppercorns
- 1 tbsp whole cloves
- 2 oz lime juice
- 1 habanero chili, cut in half
- 1 tbsp salt, to taste
- 65 oz chicken stock
- 24 oz chicken breasts, skinless, boneless, cut into pieces (2 in.)
- 5 oz corn tortilla, cut into strips and fried, to garnish
- 7 oz tomatoes, quartered, seeded, diced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1350.2 kJ / 322.7 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 7.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 1668.3 mg
Alternatieve recepten
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Melon Seed Horchata
10 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 min
Cheese Arepas
50 Min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
Mexican Creamed Corn
30 min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Tinga de Pollo (TM6)
40min