Apparaten en accessoires
Yucatan Style Sopa de Lima
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
Roma tomato cut into pieces4 oz
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves with skin on4
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
dried oregano2 tsp
-
allspice berries½ tsp
-
whole black peppercorns¼ tsp
-
whole cloves1 tbsp
-
lime juice2 oz
-
habanero chili cut in half1
-
salt to taste1 tbsp
-
chicken stock65 oz
-
chicken breasts, skinless, boneless cut into pieces (2 in.)24 oz
-
corn tortilla cut into strips and fried, to garnish5 oz
-
tomatoes quartered, seeded, diced, to garnish7 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1668.3 mg
Eiwitten
34.2 g
Calorieën
1350.2 kJ /
322.7 kcal
Vetten
7.6 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 Std. 5 Min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 Min
Cochinita Pibil
4 Std.
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1 Std.
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 Std. 10 Min
Chicken Mole Verde
1 Std. 5 Min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 Min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Tinga de Pollo
40 Min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 Std. 20 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min