Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Al Pastor Sauce
- 20 oz water, hot
- 1 dried ancho chili, deseeded, destemmed
- 2 dried guajillo chilies, deseeded, destemmed
- 2 dried chipotle chilies, deseeded, destemmed
- 1 ½ oz achiote paste
- 4 oz white onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 7 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 32 oz cauliflower florets
Pineapple Salsa
- 20 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 4 oz white onions, in pieces
- 4 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (½ in.), plus extra to garnish
Cauliflower Filling
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil
- 20 corn tortillas (6 in.), warmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 166 mg
Alternatieve recepten
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3h 10min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Tortilla Soup
25min
Pan de Muerto
4 godz.
Gorditas de Chicharrón
1h 40min
Pico De Gallo
15min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40min
Fish Tacos
45 min
Southwest Quinoa
40min
Tomatillo Salsa
20min