Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Al Pastor Sauce
- 20 oz water, hot
- 1 dried ancho chili, deseeded, destemmed
- 2 dried guajillo chilies, deseeded, destemmed
- 2 dried chipotle chilies, deseeded, destemmed
- 1 ½ oz achiote paste
- 4 oz white onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 7 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz apple cider vinegar
- 2 ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cloves
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp dried oregano
- 32 oz cauliflower florets
Pineapple Salsa
- 20 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 4 oz white onions, in pieces
- 4 oz fresh pineapple chunks, cut into pieces (½ in.), plus extra to garnish
Cauliflower Filling
- 1 - 2 tbsp extra virgin olive oil
- 20 corn tortillas (6 in.), warmed
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 594 kJ / 142 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 166 mg
Alternatieve recepten
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Southwest Quinoa
40min
Ramen Noodle Soup
40min
Vegan Huevos Rancheros
4 Std. 45 Min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Vegetarian Chili
50min
Pico De Gallo
15min
Beet Hummus
20 min