Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz farro
- 52 oz water, divided
- 1 lemon (approx. 5 oz)
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground pepper, to taste
- ½ oz parsley, leaves and tender stems
- 2 oz olive oil
- ½ oz red wine vinegar
- 6 ½ oz red onions, quartered and broken into pieces, divided
- 2 oz green bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 2 oz red bell pepper, seeds removed, cut into pieces (approx. ½ pepper)
- 7 oz Roma tomatoes, diced (½ in.) pieces (approx. 2 tomatoes)
- 5 oz Lebanese cucumbers, diced (½ in.), (approx. ¼ cucumber)
- 3 garlic cloves
- 2 dried bay leaves
- 6 sprigs fresh thyme, leaves only, divided
- 3 oz mixed salad greens
- 4 oz feta cheese drained, crumbled to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1191.9 kJ / 284.9 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 32.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 587.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Tuna Avocado Bowl
50 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Southwest Quinoa
40min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min