Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 551.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chopped Asian Salad
20 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9j 25 menit
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 Min
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55 Min
Cauliflower Steaks
45 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Lentil Salad
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min