Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 551.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Mediterranean Farro Salad
1 Std. 35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
White Bean Salad
5min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min