Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 oz cauliflower, cut into florets (approx. 6 florets)
- 2 tbsp olive oil
- 5 oz lacinato kale, cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)
- 3 garlic cloves
- 16 oz Roma tomatoes, halved
- 1 tbsp balsamic vinegar, plus extra to garnish
- 1 oz olive oil, plus extra to garnish
- ½ oz fresh basil leaves
- 1 tsp salt, to taste
- 24 oz water
- 4 oz black lentils
- 3 oz feta cheese, drained and crumbled
- freshly ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 952.4 kJ / 227.6 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 12.9 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 551.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Greek Lentils and Rice
40 min
Cauliflower Steaks
45 min
Curried Cauliflower and Chickpea Salad
40 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Buddha Bowl with Lentil Falafel and Pomegranate
2 godz. 35 min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Southwest Quinoa
40 min