Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 22 oz cauliflower florets
- 4 oz red bell pepper, in pieces (1 in.)
- 3 oz red onion, in pieces (1 in.)
- 8 oz tomatoes, in pieces (1 in.)
- 8 oz cucumber, peeled, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 bunch fresh basil leaves, julienned
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Fennel, Orange and Cherry Salad
10min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Hummus
10min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1h 5min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min