Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 258.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Apple Wild Rice
50 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1hod. 45min
Quinoa Patties
1 Std.
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1h 20min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Chicken and Quinoa Salad
50 Min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1 Std. 25 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Black Beans
30 Min