Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz Brazil nuts
- 35 oz water
- 7 oz quinoa
- 10 ½ - 12 oz butternut squash, diced (approx. ½-¾ in. pieces)
- 2 garlic cloves
- 2 lime peels, to make zest, no pith
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz fresh cilantro leaves, to taste, divided
- 1 oz brown rice vinegar
- ½ oz lime juice
- 6 ½ oz olive oil
- 3 ½ oz radishes, stems removed, halved
- 1 oz shallots, halved (approx. ¼ in.)
- 3 ½ oz Granny Smith apples, stems removed, quartered
- 3 ½ oz jicama, peeled cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 oz scallions, hand sliced on the bias (approx. ¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3101.4 kJ / 741.3 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 47.6 g
- Vetten
- 58.7 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 258.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Southwest Quinoa
40 Min
Black Beans
30 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1小时 20 分钟
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Eggplant and Almond Dip
20 Min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Basic Black Beans
2h 35min
Quinoa Patties
1 Std.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min