Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz water
- 3 ½ oz quinoa
- ½ oz parsley, leaves and tender stems only
- 1 oz olive oil, plus 4 tsp to fry
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 6 oz fresh portobello mushrooms, sliced (approx. ½ in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz carrot, cut into pieces
- 1 oz celery
- 3 garlic cloves
- 2 oz panko
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Southwest Quinoa
40 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min
Almond Milk
1h 20 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 min
Carrot Hummus
15min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Greek Lentils and Rice
35 min
Black Bean Brownies
35 min