Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz water
- 3 ½ oz quinoa
- ½ oz parsley, leaves and tender stems only
- 1 oz olive oil, plus 4 tsp to fry
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 6 oz fresh portobello mushrooms, sliced (approx. ½ in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz carrot, cut into pieces
- 1 oz celery
- 3 garlic cloves
- 2 oz panko
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Curried Lentils
5 Std. 15 Min
Greek Lentils and Rice
40 Min
Black Bean Walnut Patties
35 Min
Almond Milk
1h 20min
Broccoli Red Lentil Soup
30 Min
Baked Kale Polenta Fries
1 Std. 10 Min
Chicken and Farro Harvest Salad
1 Std. 45 Min
Raw Chocolate Cake
2 Std. 20 Min
Lentil Loaf
1 Std. 10 Min
Vegetable Patties
1 Std.
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min