Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 oz water
- 3 ½ oz quinoa
- ½ oz parsley, leaves and tender stems only
- 1 oz olive oil, plus 4 tsp to fry
- 15 oz canned garbanzo beans rinsed and drained (approx. 1 can)
- 6 oz fresh portobello mushrooms, sliced (approx. ½ in.)
- 4 oz yellow onion, quartered
- 2 oz red bell pepper, cut into pieces
- 2 oz carrot, cut into pieces
- 1 oz celery
- 3 garlic cloves
- 2 oz panko
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Sweet Potato Oatmeal Bars
55min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Vegetarian Burger
1 Std. 15 Min
Black Bean Walnut Patties
35min
Lentil Loaf
1h 10min
Cheesy Veggie Squares
40 min
Sweet Potato Stuffed Shells with Cauliflower Alfredo Sauce
1h 30min
Vegetable Patties
1h
Veggie and Fruit Muffins
30 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min